Suunnittelija

Kiinnostukseni ompelua ja kaavojen suunnittelua kohtaan heräsivät kun hyvin istuvien ja hinta-laatusuhteeltaan järkevien vaatteiden löytäminen kaupoista tuntui lähes mahdottomalta tehtävältä.

Kaipasin vaatekaappiini kestävästi ja eettisesti valmistettuja vaatteita jotka olisivat samalla myös kauniita ja käytännöllisiä. Sellaisia rakastettuja luottovaatteita joita voisin käyttää vielä vuosienkin päästä. Hetken asian kanssa tuskailtuani totesin, että kai minä sitten opettelen ompelemaan ja teen itse omat vaatteeni!

Tessa Roosa on ollut unelmani siitä lähtien ja nyt se on vihdoin totta. Haluan tehdä ompelusta vaivatonta ja hauskaa kaikille sekä auttaa naisia ympäri maailmaa luomaan oman kauniin, käsin ommellun vaatekaapin. Ompelu tarjoaa mahdollisuuden ottaa omaa aikaa, hidastaa ja oppia joka kerta jotakin uutta.

Suunnittelijana minulle on tärkeää luoda vaatteita, jotka ovat mukautuvia, käytännöllisiä, kauniita ja ajattomia. Pyrin tarjoamaan laadukkaita, hyviksi todettuja kaavoja sekä helposti ymmärrettäviä ohjeita. Kaavoista voi vaivattomasti räätälöidä omaan tyyliin ja elämäntapaan sopivan ympärivuotisen vaatekaapin.

Iloista ompelua,
Tessa Roosa